keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Postin tuomaa


Olipas tänään aivan ihanaa postia postilaatikossa!!!! Tämä Magnolia Inki lehti on kyllä todella hyvä ja ihana, voin kyllä suositella lämpimästi! Tosin yksi haittapuoli löytyy, tekisi taas mieli ostella vaikka mitä kaikkea ihanaa jota lehdessäkin on!


Näitä sydän leimasimia olin miettinyt jo jonkin aikaa, että raaskiiko niitä ostaa, kun en mikään kauhea sydän-fani kyllä ole(ja onhan nämä hintavia)! Mutta meninpä sitten ja tilasin, kun niin ihania kortteja olivat monet näillä leimasimilla tehneet! Ja ystävänpäivä korteihin tietenkin sopii sydämet, hienoja hääkorttejakin näillä pystyy varmasti tekemään! Että en kyllä pahemmin ostoani kadu! Ainut vaan, että unohdin sitten ez-mountin, ohutta kyllä löytyisi mutta uskaltaakohan sitä näihin laittaa!?



Iloista päivänjatkoa sinulle!


Marsku

maanantai 25. tammikuuta 2010

Ystävälle


Vielä kerkiän P*skarteluhaasteeseen mukaan! Viime viikolla arpaonni osuikin kohdalleni, lämmin kiitos siitä! Viimeksi olen varmaan joskus lapsena voittanut jotain, jos silloinkaan! Tämän kertaisen haasteen aihe olikin EI NELIÖ. Minä sitten tein ympyrän muotoisen kortin. Nämä ympyrä pohjat onkin jonkin aikaa jo laatikossa olleet ja nyt sitten sain kortin aikaiseksi! Olisi tehnyt kyllä mieli tehdä jotain "monimutkaisempaa" muotoa, mutta aika ei olisi tainnut riittää!



Tätä Paperinauhan teksti-leimasinta pelkästään käytettävänä, olen monen jo nähnyt tehneen kortin. (Olipas jotenkin hankalasti kirjoitettu tuo lauseeni!) Päätinpä kokeilla sitten minäkin, eli ilman kuvaa tehdä kortin! Otin itselleni haasteeksi, että olisin tehnyt kortin sillä aikaa kun pikku-neiti oli päiväunilla. Mutta tänään oli lyhyemmät unet, enkä olisi varmaan muutenkaan korttia kerennyt loppuun tekemään! Mutta selkeän suunnitelman sain ja illalla tein loppuun.

Hyvin yksinkertainenhan tästä tuli, mutta yksinkertainen on kaunista! ;)

Tekstin alla käytin paperista kupinalustaa johon levittelin mustetta ja huopa sydämen värjäsin taas Promarkerilla.

Mukavaa oli jälleen osallistua!

Hyvää viikkoa kaikille!

Marsku

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

"Tuunattu" suklaa rasia


Sainhan minä sen pienen miehen lahjarasiankin valmiiksi ja ihan ajoissa ilman suurempia kiireitä!




Tämä siis oli alunperin Fazerin isompi suklaakonvehtirasia. Mutta tuunailun jälkeen näyttää tältä!

Jonkin verran aikaa tämän tekemiseen meni, pohjustusten, suunnitteluiden ja toteuttamisen kanssa, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen! Ja on ihanaa edelleenkin nähdä vaivaa johonkin tuotokseensa! Tämäkin on RAKKAUDELLA tehty, ihanalle ja suloiselle pikku-pojalle!

Edellisen rasian tuunaus kerrasta viisastuneena, pohjamaalasin rasian kaikki ulkoreunat ja -kulmat, näin sain rasian omat värit piiloon ja Distressin musteen tarttumaan paremmin! Tosin teippi ei sitten enää oikein tarttunutkaan, ainakaan ihan tiukasti pysyäkseen, joten täytyi ottaa liima myös avuksi! Toivottavasti päällys paperit nyt pysyy eikä lähde pienestä käsittelystä heti irtoamaan!

Minulla oli itselläni jo valmiiksi Chipboard aakkosia, jotka oli valmiiksi tehtyjä (värillisiä ja glitter pinnassa) mutta ei niistä tietenkään löytynyt juuri sopivasti kirjaimia! Piti sitten lähteä käymään Tiimarissa ja katsoa josko sieltä löytyisi! Löytyihän sieltä, tosin ei "valmiita"! Eli kirjaimet olivat ihan pahvisia harmaita, joten ei muuta kuin "tuunaamaan" niitäkin. Maalasin kirjaimet ensin valkoisella askartelumaalilla niiden kuivuttua väritin ne vihreiksi Promarkerilla ja sitten lisäsin kimalleliimaa. Kuivuttuaan olivat oikein kivan näköisiä!

Kuvaa sisäpuolelta:



Käsittelin rasian sisältä kokonaan Distressin Vintage Photolla. Sopivan tekstin rasiaan löysin Positiivareiden värssypankista. (On se vaan ihanaa, että sellainenkin sivusto on olemassa!) Rasiassa voi vaikka pieniä muistoja lapsuudesta säilytellä! Ainut harmitus on se, että V-kirjain meni hieman väärään kohtaan ja kuvat eivät ole mistään parhaimmasta päästä, ei pääse rasia oikeuksiinsa! Mutta mukava oli tätä "tuunailla" ja oli ihana saada mukavia kommenteja rasiasta! Toivottavasti tämä jonkin aikaa ainakin säilyisi lahjan saajalla! ;)

Nyt olisi ihanaa saada pari korttia vielä tehtyä haasteisiin, mutta saas nähdä riittääkö askarteluaikaa ja kohta tulee jo uudet haasteetkin...

On ihanaa kun kävit, ja kiitos kaunis kommenteista joita olette jättäneet!!!!



Marsku

maanantai 18. tammikuuta 2010

Nimiäiskortti


En kyllä paljon muita kortteja kerkiäkään tekemään kuin näitä haaste kortteja, mutta tällekin kortille on kuitenkin saaja! Ihana veljenpoika! Eli korttia olin jokatapauksessa tekemässä ja teinpä sen sitten P*skarteluhaasteeseen sopivaksi. Näiden haasteiden pohjalta on mukava ruveta korttia tekemään! Tämän kertaisen haasteen aihe oli BINGO ja minun BINGO rivini on: sininen, kukka, kuvioleikkuri (olisi siihen kyllä käynyt myös ympyrä, vihreä, kuvioleikkuri).

 

Tämän ihanan Nellie Snellen lehmän tilasin Sinisiivestä ja ajattelin sitä ensimmäisenä käyttää juuri tähän korttiin! Jotenkin on vielä hankalaa tuo Big Shotin käyttö, niin on näköjään päässyt paperi liikkumaan ja lehmä mennyt vinoon leikatessa!

Sinistä siis löytyy taustapaperista (Melissa Frances) ja kuvan reunoista (Mementon muste), kolme huopakukkaa (Sinisiivestä) ja kuvioleikkurina Fiskarssin kuviosakset (ja eikö se Big Shotkin lasketa kuvioleikkuriksi, Spelllbindersin stanssia käytetty). Vielä olisi tuossa pikkumiehelle tekeillä lahjarasiakin, toivottavasti sen kerkeän saada valmiiksi ennen viikonloppua...

Tälläistä tällä kertaa!

Kiva kun kävit katselemassa ja kiitos kaikille ihanista kommenteista joita olette jättäneet!

Marsku

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ensimmäinen ystävänpäiväkortti 2010


Se olisi sitten aika jälleen osallistua P*skarteluhaasteeseen, viikon aihe on VINTAGE. Siitä aiheestahan minä kyllä tykkään! Ajattelinkin muutaman ystävänpäiväkortin tehdä vintage aiheella! Tässä olisi minun tämän kertainen tuotos.



Lähikuvaa kukista ja kääröstä. Kukissa on hieman Glimmer Mistiä.


Muutaman päivän idea taas muhi ajatuksissa ja sitten päästiin hommiin!

Kuvan olen ottanut netistä, The Graphics Fairyn blogista, josta saa ilmaisia vintage kuvia. Siinä vasta ihana blogi!

Kaikki paperit on joko ressattu (hedelmäveitsellä) tai revitty ja sitten levitelty Distressin mustetta reunoille. Kuvan alla oleva teksti paperi on jälleen itse tehty samoin kuin käärö. Ensin leimattu sitten rypistelty ja levitelty mustetta, tulee mielestäni kivan näköistä!



Nyt on jälleen pieni epäonni kohdannut edellisissä askarteluostoksissa! Olin tilannut Sarah Kayn, leimasimen jota olin pitkään jo haaveillut, ja sehän on TÄYSIN SUSI! Leimasimen keskellä on paljon "matalemmat uurteet" ja kuvaa ei saa sitten millään leimattua kokonaisena! Ja olempa ostanut kyseisen leimasimen kaupasta, jota ei enää ole!!! Että mitäköhän tässä tekisi... Onko muille kuinka usein näitä viallisia leimasimia tullut (tai muita askartelutuotteita)? Minulle on tässä puolen vuoden sisällä, mitä harrastukseni on kestänyt, tullut jo ainakin neljä viallista leimasinta ja sitten vielä näitä kuivia mustetyynyjä! Kolme viallista leimasinta on ollut Magnolian! Ymmärrän kyllä, että ainahan joukkoon mahtuu näitä viallisiakin, mutta näin usein!!? Vai onko minulla nyt vaan ollut huonoa tuuria?! Hieman on kyllä kurjaa!



Toivotan kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja kiva kun poikkesit!

Marsku

torstai 7. tammikuuta 2010

1 joulukortti vielä esittelemättä



Tämä kortti oli vielä lisäämättä tänne blogiin, niinpä laitetaan se nyt, kun ei vielä uutta korttia ole syntynyt! Sarah Kayn tyttönen vie jouluntoivotus-kirjettä postilaatikkoon. Tässä on hyvin yksinkertainen toteutus.


Leimakuvaan olen levitellyt hieman Distress Inkin -antique linen- mustetta, mutta se näkyy todella huonosti koska muste oli aivan kuiva, vaikka olinkin juuri sen ostanut! Sinellistä olen nyt odotellut jo jonkin aikaa uutta mustetta, kun lupasivat lähettää! Mutta ei ole vielä kuulunut, kohta pitää varmaan ottaa yhteyttä uudestaan! Kurjia tälläiset jutut!!!  :(





Marsku

tiistai 5. tammikuuta 2010

Lahja ystävälle


Tälläisiä ihanuuksia vein ystävälleni. Oli nopsia ja helppoja tehdä (paitsi tuo suklaalla kuorruttaminen)! Ohjeen löysin Cup caken blogista. Oikealta nimeltään nämä ilmeisesti ovat Cookiepopseja.


Tässä on lahja kokonaisuudessaan jonka hänelle vein. Hieman on pimeä kuva, kiireessä otettu enen lähtöä.


Marsku

Wau sanon minä


Käväsin Pipaiitan blogissa ja katsokaapa mitä ihanaa siellä oli tehty! Ihan pakko oli tähän laittaa linkki omaan blogiinkin kyllä se mielestäni on vaan niin hieno ja taitavasti tehty ja ideoitu!

lauantai 2. tammikuuta 2010

Viimeiset joulukortit


Laitetaan nyt vielä esille nämä viimeiset joulukortit joita en ole esitellyt. 

Eli samaa linjaa jatkoin kaikissa joulukorteissa, kun kiirus meinasi tulla! Silmänisku

Vihreä Magnolian leipuri...


vihreää rekeä...


reki leimattuna suoraan taustapaperiin...


ja sama ruskeana.


Tapestryn leimat tietenkin taustapapereissa mukana!

HALUAN TOIVOTTAA KAIKILLE BLOGISSANI KÄVIJÖILLE OIKEIN ONNELLISTA JA HYVÄÄ VUOTTA 2011!

LÄMPIMÄT KIITOKSET MYÖS KAIKILLE JOTKA OVAT KOMMENTTEJAAN POSTAUKSIINI JÄTTÄNEET!

Marsku