tiistai 21. elokuuta 2012

80 v



Mummoni täytti pyöreitä vuosia ja hänelle tein herkän vintage kortin.







Tagiin laitoin "lahjan". Nämä Pion Design paperit ovat sitten niin kauniita!



AURINKOISIA LOPPUKESÄN PÄIVIÄ!



Marsku

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Heijastimia ja ensimmäinen laukkukoruni



Tänään saan puuhastella ihan omassa rauhassa! Laitanpa heti näytille pari pöllöheijastinta ja ihka ensimmäisen oma tekemäni laukkukorun!







Tuo koruilu kyllä vaatii vielä hieman opettelua ja oikeiden osien löytämistä. Mutta nyt on silti ensimmäinen laukkukoruni tehty ja onhan nuo tarvikkeet (ainakin osa) jo sitä odotellutkin! ;) Inspiraationi heijastimien ja laukkukorujen tekoon olen saanut Taavan ihanista tuotoksista! Kiitos siis niistä!







Minä tykkään kovasti pöllöistä ja siksihän nämä Spellbindersin pöllöstanssitkin tuli hommattua. Ja juurikin heijastimia ajatellen! Toiseen heijastimeen laitoin silmät ja nokan ihan kokeiluksi miltä näyttää ja hauskaltahan se! Nämä heijastimet on siis tehty huovasta ja silitettävästä heijastinkalvosta. Molemmilla puolin on heijastinkalvoa.











Vielä on heijastin projekti kesken, joten sitä jatkamaan!



MUKAVAA SUNNUNTAIN JATKOA!



Marsku

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Pinkki vauvakortti



Tämän kortin tekstejä en löytänyt, joten ehkä en sitten tätä vielä ole täällä esitellyt. Jos oikein muistan tämä kortti meni pinkin vaippakakun mukana.











HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA!



Marsku

Hommat uusiks


Elikkäs moni on varmasti huomannut, että vuodatuksen blogeista on kadonnut kuvia. Eli niin on tämän minunkin koko bloggailu ajan kuvat kadonneet täältä blogista! TYLSÄÄ! Mutta ajattelin olla ahkera ja laittaa takaisin ainakin viimeisimmät kuvat! Muutenhan tämä blogi on aivan turha. Täältä on itsenikin helppo selailla mitä sitä on tullut tehtyä!



Marsku