torstai 29. marraskuuta 2012

Lahjapussukat

Joululahjapussukoita on tehnyt mieli tehdä pitkään! (Nämäkin pussit ostettu jo muutama vuosi sitten Mihannasta!) Mutta nyt olen pari tehnyt, joissa äiti voi antaa työkavereilleen pienet joululahjat!

Vaikutteita varmasti näihin pussukoihin sain Riihimäen askartelutapaamisessa Merkkarin joulupusseista, olivat niin kauniita! Kuvat ovat ilmaisia netistä löytyneitä, Graphic Fairyn sivuilta. Pussit ovat kokoa 12x23,5. Näitä oli mukava tehdä ja livenä näyttivät kauniilta ihanan kimalluksen kanssa, vaikkakin simppeleitä näistä tein.

Joulukortteja pitäisi kovasti ahkeroida ja halu niitä tehdä olisi suuri! Mutta kyllä tuo työ sen verta verottaa, että iltaisin harvemmin jaksaa mitään tehdä! Mutta pian on taas viikonloppu!

Löysin aivan ihanan jouluisen blogipohjankin tänne, mutta enhän sitä sitten osannutkaan laittaa!!! Joten sitäkin pitäisi tässä "opiskella"! Vinkkejä ja linkkejä saapi antaa ohjeistukseen! ;)

NAUTINNOLLISTA TULEVAA VIIKONLOPPUA! 

Marsku

maanantai 19. marraskuuta 2012

Magnolia haasteeseen

Piitkästä aikaa jälleen olen saanut Magnolia haasteeseen kortin tehtyä. Masking tekniikka oli tällä kertaa aiheena. Tästä kortista löytyy maskausta useammalla Magnolian leimalla! Taustapaperikin on ihanaaMagnoliaa.


Tässä kuvassa näkyy kimallukset hieman paremmin.


Loppu silaus tehty vielä stanssatulla kuusella (Marianne design), lumitehoste aineella ja kimalleliimalla!

Olisi kiva vaihtaa hieman blogin ulkoasuakin mutta saa nähdä kuinka uskallan kokeilla. 
Jouluiseksi se ainakin kohta pitää saada! ;) 

KIVA KUN PIIPAHDIT! 

Marsku

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ensimmäinen postaus bloggerin puolella

Dodii, nyt kokeillaan kuinka elo täällä bloggerin puolella onnistuisi! Ihan ilman ongelmia ei ole alkanut ja tuntuu paljon hankalammalta kuin vuodatus! Mutta oppia ikä kaikki! Yritin vuodatuksen blogin tänne siirtää, mutta ei ilmeisesti oikein onnistunut. Herjaa vain, ettei uusia tekstejä, kun olen blogin tuonut. Eikä täältä mistään vuodatuksen tekstejäni ole löytynytkään. Pitänee kokeilla taas myöhemmin uudestaan!

Mutta tässä näytille kortti jonka tein Riihimäen tapaamisessa. 





Kimalteet eivät oikein kuvassa näy, mutta sitä on jonkin verran! ;) 

Kiva jos löysit tänne tiesi! 

Oppimista tässä uuden blogin pitämisessä taitaa olla paljon...

Edit: Jihaa nyt näyttää vuodatuksen tekstit siirtyneen tänne, mutta kuinkakohan mont kertaa! :D

Hyvää alkavaa uutta viikkoa!

Marsku


maanantai 5. marraskuuta 2012

Suklaa boxille oma laatikko!



Heipsan!

Reilu viikko sitten oli Riihimäen askartelu tapaaminen, jossa näin Päpsyn tekemän upean laatikon konvehtirasialle! Siitä innostuneena päätin, että tuota pitää itsekin joskus kokeilla! ;) Ja nyt viikonloppuna koitti sen aika, työkaverille piti saada jotain kivaa! Päpsyn blogissa kävin vielä ihastelemassa hänen laatikkoaan ja ilokseni huomasin hänen tehneen ohjeenkin tälle laatikolle! Ihanaa! Moni muukin oli innostunut laatikosta! Tässäpä siis linkki Päpsyn blokiin ja laatikon ohjeeseen! Suuri kiitos tästä Päpsylle, nyt vältyin suurelta määrältä harmaita hiuksia! Ohje oli oikein selkeä ja näitä voisi tehdä lisääkin, jos vain aika riittäisi!



 Mutta tässä siis minun versioni:







Avattuna, vielä tyhjänä.







Täytettynä.







Ja vielä kuva kannen koristeista.







Sisälle tein vielä pienen tagin mukaan, jossa oli kiitos teksti.



Riihimäen tapaamisessa tuli saatua aikaan, jopa yksi kortti! Josta kuvia luvassa vähän myöhemmin! Kiitos vielä Karitalle tapaamisen järjestämisestä!!!



Nyt taidan kyllä minäkin siirtyä sinne bloggerin puolelle, sen verta vielä kitsastelee tämä vuodatus! Kunhan vaan siinä onnistun ja on sopivasti aikaa sinne "muuttoon"!



Kiva kun kävit ja mukavaa viikkoa! Huomenna lunta luvassa! :)



Marsku