keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Vintagea ystävälle

No nyt tein hieman runsaamman kortin!  ;)  Kyllähän tässä tuli jonkun verran papereita "ressailtua". Mukava oli tätä tehdä ja valmistuikin aika helpolla. Papereiden valinta se minulle yleensä yksi niistä haastavimmista osista aina onkin. Mutta tässä päästin itseni helpolla ja valitsin yhden G45 kauniin paperin molemmat puolet. Kuvana käytin netistä löydettyä ilmaista vintage kuvaa. Olisikohan vuosia sitten Graphic Fairy nimisestä blogista bongattu. 



Kauniista papereista, puolihelmistä, pitsistä, kimalleliimasta, kukkasista ja tarranumeroista on tämä kortti syntynyt! ;) 


Meillä paistuu pian kodassa makkaraa, joten lumituiskun kautta sinne lämpimään!

LUMISTA KESKIVIIKKOA! 

Marsku

tiistai 29. tammikuuta 2013

Magnoliaa jälleen

Ja haasteessa myös mukana! Magnoliahaasteessa oli tällä viikolla aiheena telinekortti ja tässä minun Tildani telinekortin muodossa: 

Hiukka tuli nyt haaleita näistä kuvista.




Eipä taasen ihan helpolla syntynyt tämä kortti! Mutta palkitsevintahan se on, kun ei aluksi nää mitään valmista ja hieman tuskailee ja lopputulokseen onkin sitten tyytyväinen! Vaikka aluksi tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi! :)  Kaipa sitä vaan välillä hieman vaatii itseltään liikoja. Ihana olisi osata tehdä myös runsaita kortteja, joissa olisi useampi paperi ja koristeita, mutta ne eivät vain tältä rouvalta edelleenkään kovin helpolla synny! Mutta ei muuta kuin lisää harjoittelua vaan! :) 

ILOISIA TAMMIKUUN VIIMEISIÄ PÄIVIÄ! 

Marsku

torstai 24. tammikuuta 2013

1. ystävänpäiväkortti 2013

Ja tällä kortilla osallistun tämän hetkiseen Magnoliahaasteeseen, jossa bingorivikseni valitsin; violetti, pitsi, sydän. 

Tässä ensimmäisessä kuvassa näkyy kimallukset hieman paremmin. Sydämiin laitoin Clear Rock Candya ja muualle Star dust kimalleliimaa.



Violettiahan löytyy Tildasta, sydämistä, teksti bannerista, ruusuista ja taustan tehostepaperista. Sydämiä löytyy useampiakin, kaksi Tildan takaa ja kaksi Tildan tuntosarvista. Ja vielä viimeistä ainesta pitsiä, kortin ylä- ja alalaidasta. Halusin käyttää mahdollisimman paljon Magnoliaa tässä, joten taustapaperi ja banneri ovat myös Magnoliaa. 

Kiitos kivasta bingosta!

HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA! 

Marsku

tiistai 15. tammikuuta 2013

Kortti 1-vuotiaalle

Eilen illalla tuli aika hartaasti istuttua koneella ja siirrettyä kuvia vanhoihin postauksiin. Vuodatuksen kaatumisen takia, kun osasta vanhoista postauksista puuttuu vielä kuvia. Onneksi tekstit pystyi kuitenkin kaikki tänne siirtämään, ettei ihan kaikkea menettänyt. Tunnistuksiakaan ei vielä kaikissa ole, joten vanhojakin postauksia pääsee sitten pikkuhiljaa katselemaan. 

Mutta tässä siis veljenpojalle tehty 1v kortti. 


Numero on Tiimarin pahvikuvio, johon olen laittanut snow markeria, mustetta ja hieman kimalleliimaa.

KIVA KUN POIKKESIT! 

Marsku

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

30v

Taas on tullut tehtyä 30 v korttia. :) Ja tätä onkin tehty, ei tullut ihan helposti! Jotain pieniä luomis vaikeuksia on ollut! Mutta sain kortin valmiiksi ja tein sen tämän kertaisen P*skishaasteen mukaiseksi, joka oli bingo. Oma bingorivini on: kulman pyöristys, niitti, helmi. Kulmat on pyöristynyt leimakuvassa ja sen kehyksissä stanssin avulla ja teksti bannerissa kulmanpyöristäjällä. Niitti on haaraniitti, jolla kiinnitin tekstin ja helmi/helmet löytyy helmikukkasesta ja kortin kahdesta kulmasta.


Tälläistä tällä kertaa! 

KIVA KUN POIKKESIT JA
HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA! 

Marsku

perjantai 11. tammikuuta 2013

Simppeleitä joulukortteja

Kun joulukorttien viimeinen lähetyspäivä alkoi olla käsillä, piti keksiä jokin simppelisti valmistuva kortti. (Vielä kun muutama kortti oli tekemättä!) Kohojauheet tulevat yleeensä silloin mieleen, niillä saa tehtyä kaunista ja yksinkertaista. Siitä se ajatus sitten lähti ja tälläistä sain aikaiseksi... 

Tässä ensimmäisessä käytetty valkoista kohojauhetta ja reunoilla ääriviivatarraa.






Näissä kahdessa seuraavassa on käytetty pelkästään valkoista kohojauhetta.







Sitten ajattelin vielä kokeilla kultaisella kohojauheella, mutta tykkäsin kyllä enemmän valkoisesta. Valkoinen erottui paremmin korttipohjasta. Tämä kultainen oli vaikea kuvattavakin

 


Leimakuvina olen käyttänyt Inkadinkadon leimasimia, kuvat on kohotettu tarrapaloilla. Reunat on Stempelgleden leimasimella ja teksti Tiimarista ostetulla Stampendousin leimasimella. Kaikki leimaukset on siis embossattuja ja valkoisiin olen lisäillyt myös kimalleliimaa. Kultaisissa embossauksissa on jo itse kohojauheessa kimalletta.

KIVA KUN KÄVIT JA MUKAVAA VIIKONLOPPUA! 

Marsku

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

P*skarteluhaasteeseen


Ystävä täytti vuosia ja hänelle tein easel taittelukortin, jolla osallistun tämän kertaiseen P*skarteluhaasteeseen.

Kortti avattuna

ja kortti kiinni.

Koristeita en korttiin pahemmin laittanut. Leimakuva on itsessään jo niin suuri, että päädyin koristelemaan taustapaperia leimailemalla ja reunoja "ressaamalla". Muutama bling bling toki oli laitettava ja hieman kimalleliimaa. Niin ja "saippuakuplia"! Tekstin pätkä on Paperinauhan omasta setistä ja se on kohotettu tarrapaloilla, samoin kuin Kraftin´ Kimmien Brigette.  

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA! 

Marsku

tiistai 1. tammikuuta 2013

Joulun pikku muistamisia

Tein tusinan pöllöheijastimia nahkanauhalla ja ihan perus hakaneulalla varustettuna. Pöllöt jälleen tehty huovasta ja silitettävästä heijastinkalvosta. Pieni muistaminen omille hoitolapsille! :)


 Mietiskelin, kuinka pöllöt pakkaisin. Aluksi oli tarkoitus pieniin paperipusseihin nämä laittaa mutta niitä ei kaupasta löytynyt, joten keksin uuden idean ja onneksi paremman! ;) Pusseista tuli ihanat, kun pöllöt huhuilevat omista pikku pesistään! (Tosin kuva ei taasen oikeutta anna todellisuudelle!) Valmiisiin pieniin sellofaani pusseihin laitoin pätkän kultaista kuusen nauhaa, heijastimen ja tähden jossa lukee: Käsin tehty. Pussi kiinni pätkällä juuttinarua ja tagi roikkumaan. 
Siinäpä se pikku muistaminen valmiina!


OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013! 

Marsku